13 mei 2009

Sarah Palin gaat een boek schrijven



Gelukkig! Links Amerika (en de rest van de wereld) hoeven niet lang stil te blijven over Sarah Palin. Deze geweldige vrouw heeft een miljoenendeal gesloten met uitgeverij HarperCollins en zal er voor zorgen dat er een boek van haar hand verschijnt in 2010.
De critici zijn nu al druk bezig met het naar beneden halen van Sarah. Zo zou zij niet slim genoeg zijn om een boek te kunnen schrijven en is zij niet relevant meer. Dit is natuurlijk onzin. Het boek zal verhalen bevatten over zowel haar persoonlijke als politieke leven, ik zal het zeker kopen.

Een hele slimme zet van Sarah Palin, zij en haar familie hebben het niet breed en kunnen wel wat extra geld gebruiken om straks in de campagne kunnen steken. De vraag blijft voorlopig of zij zich herkiesbaar zal stellen als Governeur van Alaska of gaat ze toch voor de "big race to the white house"? Ik hoop op het laatste!

Ik eindig met een quote van Andrew Malcolm die een mooie suggestie heeft voor een stukje in het boek.
Aan Katie Couric : "What do you mean, what do we read in Alaska? Katie, we have actual newspapers and magazines just like the real world down here, except we don't need daily ozone alerts about unhealthy air to breath. And we have balanced government budgets, even surpluses. Ever been online, Katie? You can read anything there, as I do daily."

Naar mijn homepage

2 opmerkingen:

Simon zei

Leuk interview gezien met Palin omtrent dit boek:

Verslaggeefster: Welke kranten heeft u gelezen?
Palin: Jaa, alle kranten he, die mensen allemaal lezen.
Verslaggeefster: Maar welke kranten specifiek?
Palin: euuuhhh jaaaaaa....nou gewoon je weet wel, de kranten die wij allen lezen en waarvan iedereen weet welke dat zijn enzo.

Palin...zet de G er achter en je weet het niveau van zo'n mens.

rudolf zei

Om nou te zeggen dat Palin het niet breed heeft: ik dacht dat vorig najaar tijdens de campagnes bleek dat haar jaarlijkse huishoudinkomen boven de $ 500,000 ligt. Om presidentskandidaat te worden is dat echter een te verwaarlozen bedrag. Ze zal flink aan fondswerving moeten doen. Obama is wel wat rijker dan Palin maar stak geloof ik niet veel van zijn eigen geld in zijn campagne. Dat hoefde hij ook niet, hij haalde iets van 600 miljoen op. Hillary Clinton droeg wel aan haar eigen campgane bij, noodgedwongen. Ik ben voorstander van "public financing" hier in de VS waarbij dan het meeste geld vanuit belastingopbrengsten wordt betaald voor de belangrijkste kandidaten. De "special interests" van allerlei groepen die doneren aan politici is een van de grootste problemen van het Amerikaanse politieke systeem.

Volgers

Counter