13 november 2008

Een Hamertje

Een nieuw begrip in politiek Nederland? Wat mij betreft wel! Hoorde ik Mariette Hamer gisteren nog voluit kritiek uiten op de VVD vanwege het gerommel binnen de partij, sturen ze vandaag een eigen minister weg! Ik zal haar best missen maar i.p.v. een Vogelaartje hebben we nu een Hamertje en laten we ook het Boekestijntje niet vergeten ;)

Moge het goed komen met alle prachtwijken in Nederland én op de Antillen!

Tot ziens Ella....





Naar mijn homepage

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Tsja, Vogelaar weg. Maar wat krijgen we er voor terug? Daar gaat het om.

Cindy zei

Daar durf ik nog niet bij stil te staan.....

Anoniem zei

En zo zeurt men altijd weer als er beslissingen worden genomen. De PvdA ziet in dat het niet goed gaat en besluit om hetgeen wat niet goed gaat te elimineren. Da's knopen door durven hakken en voor Wouter Bos betekent het dat hij durft toe te geven een inschattingsfout te hebben gemaakt. Daar kunnen andere politici wat van leren. Alles beter dan doorsudderen met iets wat uiteindelijk niet te vreten is.
Ella was van de zachte hand (de oude PvdA) en dus niet meer representatief voor de nieuwe generatie PvdA-ers die voor hardere lijnen kiezen.

Eberhard van der Laan is een persoon die bekend staat binnen de partij om zijn progressieve consequente lijn en zal dus een hoop VVD-ers tevreden moeten kunnen stellen. Deze meester in de rechten is een aanwinst en hopelijk pakt hij de zaken snel weer op en zet hij de stevige lijn van de huidige PvdA door.

Change? yes we can! (geintje ;-)

Cindy zei

Beste anoniem,

Zie het als zeuren, ik zie het meer als "wie kaatst....". Het is toch behoorlijk flauw te noemen van mevrouw Hamer terwijl ze eergisteren ook al wist dat Vogelaar weg zou gaan.
Maakt verder niet uit.

Wat ik leuk vond was de standaard brief van Balkenende waarin stond dat het lef tonen is om zelf kritiek te hebben, maar Vogelaar had over last van maar ze viel niet te betrappen op enige vorm van zelf kritiek, toch? Toch best sneu. Maar het kabinet is beter af zonder Ella, toch zal ik haar best missen :) (geintje ;-)

Volgers

Counter