14 oktober 2008

Henk Kamp weg uit de tweede kamer??


Ik mag toch hopen dat dit niet waar is. Ik ontving net een berichtje dat hij Rijksvertegenwoordiger voor de Antilliaanse eilandengroep Bonaire, Saba en St. Eustatius wordt en zijn opvolger Ton Elias zal zijn. Mocht het wel waar zijn dan zal ik hem vreselijk missen en hoop ik dat hij ooit terug zal keren om een hele goede minister President te worden!!


Naar mijn homepage

5 opmerkingen:

Cindy zei

Ik hoor het net op BNR, het is dus waar :(
Het ga je goed Henk!

Anoniem zei

Heel erg jammer dat Kamp de kamer verlaat. Het is inderdaad te hopen dat Kamp ooit terugkeerd als premier of weer als minister wat hij ook erg goed deed. Ik zie het ook als een groot verlies voor rechts, ik kan me voorstellen dat Wilders hier erg blij mee is.

Cindy zei

Inderdaad Alexander. Wilders trekt nu vast een fles champagne open :(

Anoniem zei

Ik vraag me eerlijk gezegd af of Kamp alleen vertrekt omdat hij graag de nieuwe functie wil uitoefenen of dat er misschien een andere reden is om te vertrekken. Ik had namelijk het idee dat Kamp zich op zijn gemak voelde in de Tweede Kamer.

Anoniem zei

Erg jammer dat Henk Kamp vertrekt. Ik heb zijn "Islam"-nota doorgenomen. 100% pure kwaliteit, en eigenlijk de enig juiste visie met een haalbaar beleid op dit moment. Ik hoop wel dat de VVD deze nota zal blijven volgen en geen water bij de wijn doet!

Ton Elias. Hij is nogal pro-EU, dacht ik. Jammer. Nederland gaat kapot aan de EU (immigratie, soevereiniteitsverlies, uitbreiding met twijfelachtige landen, islamisering, kosten). Nederland zou weer moeten streven naar de EEG-vorm, anders verzuipen we in een EU die uitmondt in een Eurabia: het einde van vrijheid en democratie.

Volgers

Counter