30 oktober 2008

Dat is wel heel erg Anti Amerikaans


Is de gemiddelde Amerikaan inmiddels bijgekomen van de Obama die geen eer bewees aan de vlag gaat Obama tijdens één van de meeste belangrijke televisie avonden van het jaar een half uur zendtijd inpikken. Gisterenavond, beste mensen, was de beslissende wedstrijd in de World Series tussen the Phillies en the Rays. Voor de leken : Baseball! U weet wel, honkbal maar dan écht en ook nog eens de absolute finale. Dat is te vergelijken met het Nederlands elftal in de finale van een WK maar dan nog heftiger. Zes miljoen had Obama er voor over om Amerika toe te spreken.

Maar het is goed dat we de reden weten waarom Obama juist op deze avond de zendtijd inkocht....



Hij is een White Sox fan :) Maar in Philly is hij toch een Phillies fan?

En dan kan ik McCain geen ongelijk geven hier..



Voor de geïnteresseerden, The Phillies hebben gewonnen in 5 games. En ik? Ik ben een Yankee Girl, enough said ;)


Naar mijn homepage

1 opmerking:

Anoniem zei

Tja, het is maar weer eens bewezen dat de Democrats beter met geld weten om te gaan. En ze hebben het overgrote merendeel van het geld ook nog eens van het 'gewone' volk ontvangen. dat is veel, heel veel steun vanuit de bevolking.
En McCain? Die blijft maar een beetje zure en negatieve opmerkingen maken. Verliezen is moeilijk en hij lijkt alweer te zijn vergeten dt hij ooit zelf kapot werd gemaakt door een campaigne, gevuld met leugens en haat jegens hem.

Obama gaat terecht winnen. het is tijd voor een nieuwe generatie. De old sox ;-) hebben hun tijd en kansen gehad en er een rotzooi van gemaakt. Het republikeinse, valse bolwerk is leeg aan het lopen, de ene na de andere republikein begint zich te scharen achter Obama en dat zegt wel even genoeg over de oportunisten die 'republikeinen' heten. Ze hebben genoeg gesloopt en de wereld (uiteraard met name de nieuwe Amerikaanse regering) mag de troep van Busch en zijn republikeintjes op ruimen.

Obama is wel erg Amerikaans. Hij bewijst het Amerikanse volk een eer door niet mee te gaan met vuil spuierij en het is bewonderingswaardig dat hij zo positief blijft en inhoudelijk blijft verkondigen welke plannen hij heeft. Of je het er nu mee eens bent of niet.

Obama for president!

Volgers

Counter