14 oktober 2008

Stel dat je de Global Warming hebt uitgevonden


Dan zou je toch denken dat je met de trein reist? En als je zo vreselijk bang bent voor de smeltende ijskappen dan reis je al helemaal niet met het vliegtuig? Je kan natuurlijk ook een film in elkaar draaien en de wereld bang maken en vervolgens van de VS naar Europa vliegen en met een vette Audi (met Duits kenteken.. gevalletje vliegtaks ontlopen?) vast komen te zitten in de oer Hollandse file zodat honderden mensen met duur betaalde kaarten niet in debat kunnen met je. Dan ben je vast Al Gore! The guy who didn't invent the internet but did make up Global warming.
Naar mijn homepage

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi, Cindy.
Je moet echt de reacties onder het Else4-bericht lezen. Da's lachen. Ze vegen de vloer compleet aan met Cramer en Gore.
http://www.elsevier.nl/web/10207487/Nieuws/Wetenschap/Minister-Cramer-Al-Gore-geeft-ons-de-spirit.htm
Veel plezier.

Anoniem zei

Ik ben al van het eerste uur tegenstander van Al Gore en zijn crap.

Die hele toestand is bangmakerij en absoluut nergens op gebaseerd.

Voorbeeld: De Noordpool is het afgelopen jaar alweer met 27% in oppervlakte toegenomen.

Laat die man alsjeblieft lekker met de VUT gaan op een stil eiland.

Kaye zei

Er bestaat een complete generatie "professionals" in allerlei beroepen; overheid, juristen, sociale diensten, etc; die opgegroeid is met de vaste overtuiging dat alles wat slecht was de schuld was van 'de rijken' en 'de bedrijven'. Die overtuiging is gevoed door het schuldgevoel dat burgerij eigen is en door radicalisatie op die linkse bastions, de universiteiten en hogescholen. Ze gebruiken termen als 'misleid' en 'kwaadaardig' alsof die hetzelfde betekenen en alsof de misleiden, eigenlijk met voorbedachte rade kwaadaardig zijn. Alsof het een soort erfzonde is. Tegelijkertijd weet de arme domme burger niet beter, maar het is toch zijn schuld. Hiermee houden ze de hele vicieuze cirkel in stand.
De pest is dat vroeger dit soort idiotie binnen de perken werd gehouden door een conservatieve heersende klasse. Zelfs met Den Uyl in de regering. Maar tegenwoordig hebben die verlinkste burgerlijken de macht en wij de l.... pisang!

Volgers

Counter