28 maart 2008

Iran veroordeelt "gruwelijke" film

Godslasterlijk? Naar mijn mening laat Fitna puur feiten zien van gebeurtenissen in de naam van Allah. Dat zou Iran toch moeten kunnen waarderen?
Daar zij een land zijn die geweld in naam van hun almachtige God niet schuwen.

Nergens in de wereld worden de mensenrechten zo zwaar geschonden als in Iran (Ik hoop dat Mevrouw Albayrak nog rustig kan slapen als Groot-Brittannië Mehdi Kazemi uitzet naar Iran alwaar hem de doodstraf wacht) In de Iraanse kranten vindt je niets dan berichtgevingen over steniging, arrestatie en openbare bestraffing van vrouwen. 26 jaar dictatuur van de Mullahs, fijn hoor! Dagelijks komen er mensen om.

Duizenden geëxecuteerde politieke gevangenen, 174 verschillende vormen van martelingen in de politieke gevangenissen, duizenden ophangingen, afschuwelijke martelpraktijken zoals steniging, amputatie, uittrekken van ogen, etc. 600.000 gearresteerden per jaar, 7.000.000 gevangenen sinds de Mullahs aan de macht kwamen. Seksuele discriminatie tegen de vrouwen,vrouwen hatende praktijken, discriminatie en onderdrukking van andere godsdiensten o.a. Joden en Christenen, honderden kranten en publicaties verboden, terroristische aanslagen in het buitenland, verbod van alle politieke partijen en organisaties die het niet eens zijn met de mullahs, verbod op een onafhankelijke vakbond, verbod op een onafhankelijke krant of tijdschrift. Zal ik nog even door gaan?

Waar haalt Iran het lef vandaan om Fitna te veroordelen?

2 opmerkingen:

Anoniem zei

En dan te bedenken dat de executie van die 2 mannen die worden opgehangen in de film van Wilders in Iran is voltrokken ;)

Anoniem zei

Dat is waarschijnlijk precies waarom ze zo reageren, gros van de beelden op het einde zijn afkomstig uit Iran.

Volgers

Counter