20 augustus 2008

Rita is terug :)

Er wordt hard gewerkt aan een verkiezingsprogramma én Rita wil nog even snel kamerleden opleiden voor 2011.
Er komt ook een goede samenwerking binnen de beweging. En Als het niet lukt om in te loggen op de website helpen een zooitje vrijwilligers je graag. Kortom, Rita.. het gaat niets worden, je hebt nog steeds géén programma, als je nu nog mensen moet gaan selecteren én opleiden... zucht. Vooruit, ik gun je een zetel of 5 voor de moeite.
Lees zelf maar in de nieuwe nieuwsbrief ;)

Beste mensen,

Ik hoop dat u een goede zomer hebt gehad en er weer met frisse moed tegenaan kan. De laatste maanden is er hard gewerkt aan de interne organisatie van Trots op Nederland en hebben we grote stappen gezet. Dat is misschien niet altijd direct zichtbaar voor de buitenwereld maar weet dat we niet stil hebben gezeten. We hebben de structuren voor een landelijk opererende organisatie uitgewerkt die we vanaf september gaan uitrollen over het land. In alle 19 kiesdistricten van Nederland komt een afdeling van Trots op Nederland. Deze 19 afdelingen gaan er voor zorgen dat we in 2010 in zoveel mogelijk van de 443 gemeenten in Nederland mee kunnen doen aan de gemeenteraadsverkiezingen. Ons streven is natuurlijk om in al deze gemeenten een lokale afdeling op te richten.

De landelijke, de regionale en de lokale organisaties zullen er in goede samenwerking voor zorgen dat op het moment dat er Tweede Kamerverkiezingen zijn Trots op Nederland de grootste partij van Nederland wordt. We kunnen dan eindelijk beginnen met het echt oplossen van de echte problemen in Nederland.

Daarnaast zijn onze redactiegroepen hard bezig om te werken aan het politiek manifest dat uiteindelijk zal resulteren in een landelijk en gemeentelijk programma.

En dan wordt op dit moment gewerkt aan de werving en selectieprocedures en de opleidingstrajecten voor de toekomstige Kamerleden en raadsleden.

U heeft zich ooit, of misschien wel pas geleden, aangemeld op onze website. Er melden zich nog iedere dag mensen aan die actief willen worden voor Trots op Nederland. De afgelopen weken hebben we er hard aan gewerkt om de bestaande database zo uit te breiden dat iedereen die actief wil worden zijn volledig eigen profiel kan aanmaken. Dit geeft ons de mogelijkheid om goede mensen die we bij Trots op Nederland willen betrekken, te zoeken en te selecteren. Per regio en op postcode, op interessegebied en ambitie, op opleidingsniveau en werkervaring. Hoe uitgebreider het profiel, hoe gerichter wij kunnen zoeken en selecteren. Dus schroom niet en doe mee!

Het kan natuurlijk ook zijn dat u gewoon alleen op de hoogte wilt worden gehouden van alle ontwikkelingen binnen Trots op Nederland en de nieuwsbrief wilt blijven ontvangen. Geen probleem!

Wij houden u op de hoogte van de verdere ontwikkelingen en danken u voor uw medewerking,

Hartelijke groet,

Rita Verdonk
PS. Mocht u er echt niet uitkomen om uw profiel op onze website aan te maken, stuur dan een mailtje naar vrijwilligersorganisatie@trotsopnederland.com


Naar mijn homepage

Geen opmerkingen:

Volgers

Counter