11 september 2008

9/11 Never forget and Never surrender!

Soms heb je country muziek nodig om je uit te spreken.



Naar mijn homepage

10 opmerkingen:

Anoniem zei

Inderdaad...laten we niet vergeten wat we niet mogen weten wat er zich werkelijk heeft afgespeeld achter de schermen.

Ik weet dat jouw mening anders is toebedeeld dan de mijne en dat geeft niet. Dat is ieder haar/zijn keuze.

Wat echter niet wegneemt dat de publieke twijfel gestaag groeit. Zowel bij de bevolking, als bij de media en zelfs bij enkele Europarlementariërs die een onafhankelijk onderzoek eisen naar de daadwerkelijke gronden van deze aanslag. Er zijn téveel vragen, zaken die gewoonweg niet te beantwoorden zijn.

Je kunt niet klakkeloos zeggen dat het Al Queeda (zelf verzonnen hersenspinsel van de amerikanen overigens) was. Er is namelijk geen overtuigend bewijs, alleen van wat officieel de ether in is gegooid. Om dat zomaar aan te nemen is wel redelijk naïef.

PS: Gefeli met je birthday (K)

Cindy zei

Dank voor je felicitaties :)
Laat mijn mening in deze de mijne zijn, ok? Ik hou het bij popular mechanics. Vandaag sta ik alleen stil bij al die duizenden die 7 jaar geleden hun leven verloren en sta ik vrienden bij die dierbaren hebben verloren.

Anoniem zei

Zit zo een beetje weg te mijmeren op deze 11 september. 7 jaar na de aanslagen.
Zat me voor te stellen de verkiezingen van 2000.
Bush wint nipt van Gore. Echter in mij mijmeringen was Gore vervangen door Obama.
En werden de verkiezingen gewonnen door Obama.
Tijdens Obama's schoolbezoek kreeg hij toen het zelfde in zijn oor gefluisterd.
Stel dat toen Obama's speech als wereldleider, die aangevallen werd, begonnen zou zijn
met: “What have we done to justify these attacks, ........... Please tell me” ipv "Lets smoke them out"
Misschien had de wereld er nu wel anders uitgezien.

Anoniem zei

Er is geen enkel bewijs voor een 11september samenzwering, anders dan die van 19 gestoorde moslims en een handvol helpers. Jammer dat links Amerika vaak in een complot gelooft, en "controlled demolition". Je kunt best links zijn en toch gewoon je gezonde verstand gebruiken. Samenzweringen zijn vooral in films te vinden, in de praktijk werken ze vaak niet. Zo heb ik ook mijn mening herzien over de JFK moord en denk dat Oswald alleen handelde.

Anoniem zei

"Samenzweringen zijn vooral in films te vinden, in de praktijk werken ze vaak niet."

+1

Anoniem zei

Ik weet nog wel een filmpie, maar ik ben bang dat ik mijn filmpie's-linkdump-quotum al gehaald heb.

Anoniem zei

Alle verhalenvertalers over andere oorzaken van 9/11 weigeren de realiteit onder ogen te zien. De uitwassen van de radicale Islam passen gewoon niet bij de manier waarop zij naar de wereld wensen te kijken. Nuchter kijken naar de feiten is voor hen te moelijk omdat ze dan conclusies moeten trekken die niet stroken met de morele waan en superioriteit die ze zich zelf hebben aangemeten. Ze zijn rijp voor de psychiater maar zien het niet. Dat geldt trouens voor de meeste mensen die een beetje in de war zijn.

Anoniem zei

@ anoniem

Je hebt gelijk, we moeten nuchter blijven. Daarom vooral blijven geloven in 19 kids, 1 grotaap die alles aanstuurde en gevonden paspoorten tussen de honderden tonnen smeulende puinhopen.

Kaye zei

Simon,

Met het risico dat ik je aanwakker zou ik graag een motief willen weten waarom 'de mensen achter de schermen' een samenzwering zouden hebben gesmeed om 9-11 te plegen.

Al Qaeda had motief, middelen en gelegenheid om te doen wat ze deden. Het is moeilijk te bevatten en het had heel gemakkelijk fout kunnen gaan. Het IS ook vaak fout gegaan. Kijk naar alle tegengehouden pogingen om terreurdaden te plegen.

Het simpele feit dat er veel mis is gegaan na de aanslag (in het bestrijden van de gevolgen, bedoel ik) en dat we nog steeds veel vragen hebben over hoe, wat en wanneer, betekent niet dat er kwade opzet in het spel is. Het betekent alleen dat er nog veel vragen zijn. Niet meer en niet minder.

Terugvallen op samenzweringstheorieën is simpel bijgeloof. Accepteer gewoon dat we het met zijn allen niet snappen en niet begrijpen en dat het gevaarlijk en angstwekkend is. Bederf niet de nagedactenis aan de slachtoffers met rare spookverhalen over wat er allemaal wel gebeurd zou kunnen zijn. We heten geen Scully and Mulder! :-)

Anoniem zei

@ Krijn...

Al Quaida is een term die door de amerikanen zelf is bedacht en wat nu door hun een eigen leven is gaan leiden. Bin Laden wist niets van de aanslag getuige zijn eerste reactie. Toen hij bemerkte dat hij als de verantwoordelijke werd gezien herzag hij zijn mening want hiermee wist hij dat hij zonder enige moeite angst kon zaaien in de wereld.

Amerika weet al jaren waar Bin Laden is. Het feit dat de Bush familie en de Bin Laden familie een aanzienlijke zakelijke relatie onderhouden en het feit dat deze familie direct na de aanslagen Amerika is uitgevlogen zegt ook al het e.e.a..

Amerika had een veel groter belang: namelijk het rechtvaardigen van de vele oorlogen die ze voer(d)en om zo hun (wereld)machtspositie nóg meer te vergroten en zodoende hun crap nog meer plausibel te maken. Ook zij weten dat hun land hedentendage niet meer is dan een luchtbel.

Ik kijk naar feiten. Welke feiten staven de huidige uiteenzetting van de Amerikanen die wij als wereld maar aan dienen te nemen en welke feiten hebben nu daadwerkelijk plaats gevonden. Tel op en het is duidelijk.

Er is wereldwijd een steeds groter wordende twijfel over deze hele aanslag. Onlangs hebben in Amerika, waar ook deze onrust steeds grotere vormen aanneemt, 400 deskundigen geprobeerd alle twijfel weg te nemen door wéér met een onderzoeksrapport te komen waaruit ook hierin weer moet blijken dat het toch echt allemaal echt is gebeurd. Men wordt nerveus daar.

Dit laat onverlet dat de mensen die nog steeds geloven in de verklaring van de Amerikanen destijds met rasse schreden afneemt.

In veel landen (w.o. ook Amerika zelf) is er er grote minderheid die nog gelooft in deze originele verklaring van de Regering. Dit roept wellicht de geste op om je ook eens open te stellen in de werkelijke gang van zaken en opzienbarende feiten die toentertijd hebben plaats gevonden.

Zo en nu een Kanis & Gunnink.

Volgers

Counter