19 september 2008

Herfkens F.A.Q.


Lees eerst deel I en deel II

De meest gestelde vragen in deze kwestie zijn toch wel de volgende.
* Waar is het huurcontract?
* Zocht Herfkens zelf het appartement uit of regelde BUZA dit?
* Wisten Herfkens en BUZA wie de eigenaren zijn van het Appartement?
* Waar is het overtollige geld (tussen de $1500.- en $2500.- per maand) gebleven?
* Wie betaalde aan Motjan N.V.?

De anonieme tipgevers claimen dat er géén huurcontract is, er wel degelijk een link gelegd kan worden tussen Herfkens en Deuss en andere politici. Helaas is het bewijs stevig vastgezet en is het bijna onmogelijk om los te komen. BUZA is, volgens de tips, op de hoogte van de link met Deuss maar was niet op de hoogte dat het overtollige geld in trust banken verdween.

Vast staat dat Motjan N.V. een leeg venootschap is. De huur van $7000,- per maand te hoog was. Herfkens voor de rechter geen schijn van kans heeft en dat Minister Verhagen er alles aan doet om te voorkomen dat wij dingen te weten komen.

Wat zoek ik?
* Een huurcontract of andere documenten.
* "losgekomen" bewijs met het lef om te praten, desnoods onder dwang ;)
* Een aantoonbare link tussen Herfkens (of andere -voormalige- politici) en De Curaçao Corporation Company (of aanverwanten)

Lees nu ook Deel IV waar alles op een rijtje staat.


Naar mijn homepage

5 opmerkingen:

Cindy zei

Lees ook dit bericht UNDP Watch

Anoniem zei

Blijf vooral zoeken. Niet opgeven.

Cindy zei

Herfkens valt niets of nauwelijks iets te verwijten. Uiteraard had zij nooit het appartement en de bijkomende subsidie moeten accepteren. ook zit zij enorm fout met de aanvraag voor de greencard.

Het neemt niet weg dat iedereen onterechte huursubsidie moet terugbetalen.

Maar waarom duwde de Nederlandse delegatie haar dit appartement door de strot? Waarom mocht zij niet een veel goedkoper appartement betrekken? Waarom werd zij aangenomen bij BUZA om gelijk met bijzonder verlof te gaan? Waarom werd er al in 2002 een constructie bedacht? Wie is nu het vriendje van wie in deze zaak en wat zijn de belangen?

Duidelijk is het dat iemand koste wat het kost wilde dat Motjan N.V. een veel te hoog huurbedrag kreeg. Wie betaalde er aan Motjan? En waarom heeft BUZA geen onderzoek gedaan vooraf? Of hebben ze dat juist wel gedaan?

Waarom wilde Verhagen eerst het geld terug van Herfkens en zegt hij plots dat het onmogelijk is?

Is het toeval dat Herfkens haar appartement verliet toen Deuss in 2006 werd opgepakt? (om binnen afzienbare tijd weer vrij te komen).

Zo vreselijk veel vragen en langzaam is het toch duidelijk aan het worden dat Herfkens gewoon erg dom is geweest (en die domheid word nu beloond) en de fout moet worden gezocht bij mensen als Van Ardenne, De Hoop scheffer etc.

Wat wil Verhagen in de doofpot stoppen?

Anoniem zei

Tja, het zou niet de eerste keer zijn dat het CDA ons burgers keihard leugens verteld.

Dr viel al een Kabinet over de leugens van Verhagen.(In zijn fantasie speelde zich op het binnenhof bedreigingen af met vuurwapens en liepen dr bodyguards rond)

En we zitten vooral in Uruzgan, en zaten in Irak, omdat het CDA/"Bak ellende" dat zo wilde.

Ik vind het CDA een enge partij die zich net als de CU en SGP teveel laat leiden door hun geloof. Er is in dit land toch de afspraak dat we Kerk & Staat gescheiden houden??

Zoals de zaak Herfkens er nu uit ziet, denk ik dat het CDA een paar hele grote lijken heeft die niet meer in de kast passen.

En Herfkens zelf...
Al was ze Moeder Teresa, ze hoort gewoon terug te betalen.

Anoniem zei

Binnen de linkse kerk zorgt the Old Boys Network goed voor elkaar.Na hun politieke carriere komen bewindslieden altijd goed terecht.

Ik pleit al jaren voor een correlatie onderzoek tussen de beslissingen die deze bewindslieden nemen tijdens hun kabinet periode en hun bijbaantje.

Het is van de gekke dat zij zoveel geld heeft ontvangen en de boel belazerd. Je hoef niet hoog paranormaal te zijn om te weten dat zij alle feiten van te voren wist.Zelf mijn blinde geleide hond knikte ja.

GA zo door Cindy, ik volg je op de voet.

Volgers

Counter