20 september 2008

Te ziek voor woorden : Voorspel de dood van Wilders



Op deze website kun je een lugubere voorspelling doen, namelijk de dood van de heer Wilders voorspellen.

"Wanneer gaat Geert Wilders dood?

We hebben allemaal ooit een afspraak met onze schepper, maar sommige mensen krijgen deze afspraak iets eerder dan gepland. Politicus Geert Wilders zal ongetwijfeld, net zoals de makers van deze site, hopen dat hij nog heel lang te leven heeft. Toch doet Geert er alles aan om zijn aardse bestaan te verkorten, zoals met botte uitspraken over de Koran, de Islam en het misschien uitbrengen van een Anti-Koran film. Vrijheids van Meningsuiting is een mooi gegeven, maar we leven in hele andere tijden. Kijk maar wat er met Theo van Gogh is gebeurd. Zal Geert ook zo eindigen? Jij kunt het voorspellen op deze pagina en ook gelijk al je pre-condoleances kwijt. We hopen natuurlijk dat niemand zal winnen, maar degene die het goed heeft voorspeld of het dichtst in de buurt zit wint een jaar lang gratis naar de kapper!"

Ik mag hopen dat deze website heel snel uit de lucht gaat. Ik denk dat er vast wel een B. of S. rond loopt die het niet erg vindt om een jaar lang gratis naar de kapper te gaan.



Naar mijn homepage

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Zie ook:

Tweede Kamer neemt klacht www.wanneergaatgeert wildersdood.com in behandeling

http://www.hetechtenieuws.org/2008-05-25.php

Cindy zei

Bedankt Mark, ik zal je link even klikbaar maken Het echte nieuws

Anoniem zei

En waarom horen we de leider van de internet-Gestapo (MDI) Niels van Tamelen nu niet!?

Anoniem zei

Misschien omdat het niks met discriminatie te maken heeft?

Anoniem zei

Het stuk tekst is discriminerend voor alle mensen die hun eerlijke mening over de islam geven of wilen geven. De onderliggende zuigende strekking is: bek dicht, anders ga je er aan, zoals Theo van Gogh. Het is door zijn doodsbedreigende suggestieve ondertoon een aandrang tot zelfcensuur.
De tekst bevat ook de boodschap dat Van Gogh’s dood zijn eigen schuld is, en wekt daarmee impliciet begrip voor diens moordenaar.
Het zal wel opgesteld zijn door een extreme moslim met lange tenen of door zo’n naar zelfvernietiging strevende linkse rat waarvan we vele exemplaren in Keulen bezig zagen afgelopen weekend.
Dit soort moreel onbeschofte websites moet onaanvaardbaar zijn. Schandalig dat dit in Nederland kan. Laat die MDI maar eens wat nuttigs doen met het subsidiegeld, en ook de vrijheid van meningsuiting gaan beschermen, en het opnemen voor wie die vrijheid dienen. Wel zeikzemelen tegen Nekschot en Hoeiboei, maar dit soort verhuld reli/links fascisme ongemoeid laten: het stinkt.

Anoniem zei

Het was weer een tijdje te lang stil rond Geert Wilders en dat kan natuurlijk niet. We kunnen deze man niet laten wegkwijnen door aandachtstekort. Daarom kwam de Telegraaf vandaag met het bericht dat Wilders lange tijd door de AIvD is geschaduwd bij zijn zeer frequente bezoeken aan de Israëlische ambassade. Wilders vindt dit natuurlijk weer 'een grof schandaal' en gaat zoals gebruikelijk de premier ter verantwoording roepen.

Laat ik dit bericht eens onderwerpen aan een grondige beschouwing. Alleerst: hoe weet de Telegraaf dit? De Telegraaf weet dit van 'bronnen rond de AIvD', zo vertelt de krant in het artikel. Wat zijn 'bronnen rond de AIvD'? De portier, de koffiejuffrouw, de schoonmakers, de haringman op de hoek? Nee, waarschijnlijk zijn het mensen uit 'het middenkader' van de AIvD, dat zich verzette tegen de politiek getinte activiteiten van de dienst. Dit valt op te maken uit een ander artikel in de Telegraaf over deze kwestie.
Dat zijn dus geen bronnen rond de AIvD, maar binnen de AIvD.
Misschien kan Wilders volgende week dus meteen even aan Balkenende vragen wie er binnen onze geheime dienst naar de Telegraaf loopt te lekken.

De bezoeken aan de Israëlische ambassade zijn uiterst verdacht!
Dan de kwestie van het schaduwen zelf. Als het waar is, werkt de AIvD niet al te efficiënt, lijkt mij. Immers, Geert Wilders wordt al een aantal jaren streng beveiligd. In mijn optiek is het dus helemaal niet nodig om hem te schaduwen. Eventjes navragen bij de bodyguards van Wilders waar hij is geweest volstaat. Bovendien zullen er op het Buitenhof, waar de Israëlische ambassade staat, voldoende beveiligingscamera's hangen om een man met een raar kapsel te registreren.

Nou, dan blijft eigenlijk alleen het punt van de bezoeken van Wilders aan de Israëlische ambassade over. Die zijn natuurlijk uiterst verdacht! Gaan alle andere buitenlandwoordvoerders van kamerfracties daar maandelijks soms óók eventjes buurten? Lijkt me sterk, want zo'n lolletje is dat niet. Wanneer je ergens wilt gaan koffieleuten zijn er leukere plekken te bedenken. Bij die ambassade word je onderworpen aan strenge veiligheidscontroles. Je moet door een detectiepoort, alle metalen voorwerpen inleveren, je riem afdoen, telefoons en andere elektronica worden getest of ze doen waarvoor ze zijn gemaakt, je moet jassen en schoenen uittrekken en zelfs een meegebracht flesje water mag niet mee naar binnen. Je wordt nog nét niet in je kont gekeken, hoewel ik dat in het geval van Wilders dan wel weer jammer vind...

Bronnen rond de Israëlische ambassade hebben mij laten weten dat Geert Wilders een geheime informant is van de Mossad! In ruil daarvoor krijgt hij van de Israëliërs een maandelijkse update over het moslimgevaar in de wereld. Wilders moet dus maar eens in de Kamer gaan uitleggen of hij zich niet schuldig maakt aan staatsgevaarlijke activiteiten! Sterker nog, wanneer de AIvD die Wilders nog niet rondom de klok in de gaten hield, moeten ze dit vanaf nu onmiddellijk gaan doen!
Want deze parlementair oncontroleerbare onderonsjes met buitenlandse mogendheden zijn natuurlijk een grof schandaal!

Bron:
http://verbaljam.nl/index.php?itemid=2870

Volgers

Counter