07 september 2008

Oprah Winfrey laat haar ware gezicht zien?



Al tijdens de race tussen de democratische presidentskandidaten toonde Oprah overduidelijk haar politieke voorkeur. Obama moest en zou de race winnen. Ik heb zelden een tv show gezien waar de steun voor een partij of kandidaat zo overduidelijk werd uitgesproken. Nu claimt Oprah dat zij Sarah Palin niet wil ontvangen in haar show omdat zij geen platform wil bieden aan politici om hun boodschap over te brengen.

Is dat misschien vanwege het feit dat zij in 2000 George Bush toonde aan de wereld op een manier waaruit bleek dat hij absoluut de domste niet is? Is het niet zo dat veel kijkers van de Oprah show toen bedachten dat Bush toch de beroerdste kandidaat niet was? Zou het zo maar kunnen zijn dat Oprah bang is dat Palin te veel goeds van zichzelf kan laten zien? Vragen die onbeantwoord blijven maar vorm gerust zelf een mening.

Naar mijn homepage

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik was voornemens om ook dit artikel op mijn blog (zeikerd.org) te plaatsen. Echter is dit een typical American iets...je wéét dat Oprah opgewonden raakt van de medegekleurde Obama dus is deze actie inclusief bullshitsmoes niet verwonderlijk.

Daar komt bij dat Oprah toentertijd enorm veel kritiek heeft gekregen omdat zij openlijk steun betuigde aan Obama en Clinton als een baksteen liet vallen. Veel Oprah aanhangers waren not amused omdat zij juist een voorvechtster was van vrouwenrechten en nu kleur boven geslacht verkoos. Nu de boel omdraaien zou haar integriteit nóg meer schade toebrengen.

Cindy zei

Hey Simon van zeikerd.org (ja, hier mag je ongeneerd links plaatsen en ik maak ze zelfs nog klikbaar :D ).

Zit wel iets in en daarnaast ik denk toch dat Oprah vooral bang is dat Palin te positief over zal komen!

Kaye zei

Zijn er nog mensen die Oprah serieus nemen dan?
Ik vind haar meer een soort GeenStijl voor huisvrouwen: Boel vermaak, veel gebakken lucht en niemendalletjes en verrekte weinig inhoud...

Osric Caton zei

Oprah is toch gewoon vrij om zelf haar gasten uit te kiezen. Sinds wanneer maakt men zich druk wie ze wel/niet in haar talkshow te gast wilt hebben? Het is tenslotte geen Chinese staatstelevisie. Het argument van simon over huidskleur is nergens op gebaseerd, heb je weleens goed naar haar publiek gekeken? Voornamelijk blanke huisvrouwe, Mvr. Palin zal genoeg platforms krijgen waar ze te bewonderen zal zijn.

Volgers

Counter