11 september 2008

The Freedom tower - United we stand

7 jaar na de aanslagen die de wereld even stil liet staan kijkt Amerika terug en herdenkt haar slachtoffers. Maar Amerika kijkt ook vooruit! 11 September 2001 zal nooit vergeten worden en met de komst van de Freedom Tower is er een nieuw symbool. Naar verwachting zal de toren in 2012 klaar zijn.


Naar mijn homepage

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Freedom. Verreweg het belangrijkste thema van de liberalen.

Die vrijheid is in gevaar. Frits Bolkestein heeft dat al vroeg beseft. Hij is zijn tijd, zeker voor Nederlandse begrippen, altijd al ver vooruit geweest.

Op 11 september 2008 sprak hij in De Nieuwe Horizon te Rotterdam een tekst uit voor een debat met Tariq Ramadan:
http://extra.volkskrant.nl/opinie/artikel/show/id/1405/De_ideale_wereld_van_Tariq_Ramadan_

De tekst is een juweel. Met feiten en vragen, keurig geformuleerd, ontmaskert hij de islamiserende wolf in schaapsklederen.

Bolkestein stelt:
“De geglobaliseerde islam die Tariq Ramadan in het verschiet ziet, zou de Nederlander, hopelijk ook als hij moslim is, met weerzin vervullen.”

Een niet mis te verstane waarschuwing. De vrijheid in Nederland en in Europa zal er aan gaan als deze waarschuwing niet ter harte wordt genomen.

Cindy, de VVD heeft met Bolkestein goud in handen. Waarom hebben wij hem zo relatief weinig gehoord de afgelopen jaren? Hij zegt eigenlijk hetzelfde als Wilders.

Bolkestijn heeft eindelijk weer eens geschoten. Het was trefzeker, dodelijk ontmaskerend raak.

Dat blijkt wel uit de reactie:
"Daar heeft Ramadan verontwaardigd gereageerd op de aantijgingen. Volgens hem is 95 procent van de uitspraken waarnaar Bolkestein verwijst, onjuist."

Hopelijk wordt nu ook de slapende massa kiezers van midden en links wakker. De islamisering moet gestopt worden.

Cindy zei

Beste Rampenstaf,

ik ben het heel erg met je eens wat Bolkestein betreft. Hij heeft (in mijn ogen) altijd gelijk. Bolkestein heeft gekozen voor Europa, waar hij goed werk heeft gedaan en ook nu nog doet. Helaas voor Nederland. Wanneer hij 1 kabinetsperiode had meegedaan was hij absoluut de kabinetsperiode later de premier van ons land geweest.

Bolkestein heeft prachtige dingen geschreven over "global warming" en de islamisering van ons land. Ik zal ze eens plaatsen hier.

Het debat is overigens Hier te bekijken, ik hoop dat de link werkt.

Anoniem zei

Bolkestein zou inderdaad een waardig premier zijn.
Verwijzen naar Bolkestein’s geschriften zou heel goed zijn. En als alle VVD'ers dat goed bestuderen, in zich opnemen en uitdragen, voorspel ik een grote come-back van de VVD.
Bedankt voor de link naar de video; het werkt goed.

Peter Breedveld (de naakt-frontalist) heeft Bolkestein een dikke pluim gegeven:
http://www.peterbreedveld.com/archives/00001550.html
(link zonder bloot; dus not NSFW)

Peter stelt Bolkestein als voorbeeld voor beschaafd discussiĆ«ren zoals het hoort, en schrijft “… Bolkestein doet iets heel anders. Hij laat zien dat Ramadan fout is … Kennelijk valt Ramadan heel goed te bekritiseren op basis van zijn eigen uitspraken in plaats van om wie zijn opa was en met wie hij omgaat. Bovendien gaat Bolkestein uitermate beschaafd te werk. Hij stelt vragen: Hoe zit dat? Meent u dit echt? Bent u inmiddels van gedachten veranderd?”

Het is trouwens opmerkelijk dat een scherpe heldere geest als Peter Breedveld onomwonden stelt dat Tariq Ramadan FOUT is. Daar moeten vooral de niet-moslims die tot TR’s bewonderaars horen en hem zien en propageren als gematigd moslim, nog maar eens goed over nadenken! Vooral als ze hem gaan zien via de nieuwe moslimomroep die er met hulp van de VARA-sukkels aan zit te komen.

Unknown zei

Inmiddels ligt Tariq Ramadan behoorlijk onder vuur in de gemeenteraad van Rotterdam. Kijk maar op
http://tinyurl.com/cpc4yw

Ook al zeg ik het netjes, maar de man deugt niet. Tariq Ramadan heeft consequent als reactie op aanvallen op zijn uitspraken:
1. in ben verkeerd geciteerd
2. zo heb ik het niet gezegd
3. het is uit de context gerukt
4. luister naar al (!) mijn toespraken

Kortom, als hoogopgeleide man is Tariq Ramadan blijkbaar niet in staat om klip en klaar duidelijk te maken wat hij dan WEL bedoelt. Of wil hij dat niet duidelijk maken? Heeft hij een dubbelen agenda?
Is hij de enige die zijn verhaal kan vertalen? Een verhaal met een dubbele inhoudsopgave?

Met een adviseur (want dat is hij voor de gemeente Rotterdam) wiens woorden wij blijkbaar op een goudschaaltje moeten wegen, of al zijn bijna 100 audiotapes (in het frans en arabisch) wij blijkbaar eerst moeten ontcijferen, kunnen wij in Rotterdam geen 'dialoogprogramma' draaien. Dan is Ramadan simpelweg een slechte adviseur. En daarom vind ik dat hij zijn biezen kan pakken. Niet meer op kosten van de Rotterdamse belastingbetaler met een dubbele agenda onze wijken in.

Bas van Tijn
VVD Gemeenteraadslid Rotterdam

Cindy zei

Beste Bas.

Ik las hier dat Paul de Krom ook met hem bezig is.

Dank voor je reactie, ik ben het volledig met je eens!

Volgers

Counter