27 juni 2008

Grootschalige bijeenkomst van Iraniërs in Parijs

26/06/2008 Jtwnetwork - PARIJS (JTW) - Gezien de situatie rondom Iran, haar nucleaire programma en de escalerende situatie tussen het Iraanse regime en de internationale gemeenschap, zullen tienduizenden Iraniërs vanuit Europa, de Verenigde Staten en het Midden-Oosten bijeenkomen voor een grootschalige bijeenkomst op 28 juni 2008 in Parijs.

De Iraniërs roepen de Europese Unie en de Verenigde Staten op om een nieuw beleid tegen het regime in Teheran aan te nemen. Honderden parlementsleden en politieke persoonlijkheden van over de hele wereld, inclusief vertegenwoordigers van de Iraakse mensen, zullen aan deze bijeenkomst deelnemen.

De deelnemers willen een nieuw Europees en Amerikaans beleid tegenover het Iraanse regime en tevens de verwijdering van het terroristenlabel op de People’s Mojahedin Organization of Iran (PMOI) door de EU en VS. Het Britse parlement heeft de PMOI maandagnacht formeel van de lijst met terreurorganisaties laten verwijderen.

Dit zal de grootste bijeenkomst van Iraniërs (zowel parlementsleden en politieke persoonlijkheden uit Europa, de Verenigde Staten en het Midden-Oosten) zijn tegen het verzoeningsbeleid met het Iraanse regime, en in steun voor de 3e optie dat naar voren is gebracht door Mevrouw Maryam Rajavi. Namelijk, democratische verandering door de Iraanse bevolking en het oplossen van het nucleaire programma van Iran en zijn bemoeienis in Irak en andere landen in de regio.

Vorig jaar kwamen in een soortgelijke programma meer dan 50.000 Iraniërs bijeen.

Datum: Zaterdag 28 juni 2008
Tijd: 15:00
Plaats: Parijs, Villepinte 93420 (Parc d'Exposition et Centre de Conventions)

© Jtwnetwork.nl

Naar mijn homepage

Geen opmerkingen:

Volgers

Counter

Blogarchief