23 april 2008

Twee debatten morgen

Morgen een debat over TBS'ers die behandeling weigeren. Voor zij die behandeling weigeren is er wel al (en dit is geen geintje) €55000,00 naar het Pieter baan centrum gestort. De tbs'ers hebben twee weken om behandeling te weigeren en wanneer zij dus weigeren is het geld al op? Na verloop van tijd zien zij soms in dat behandeling juist kan helpen (strafvermindering etc.) en ja hoor, gaan ze weer en wederom die €55000,00. Dit is gewoon geld weggooien en niemand doet er iets aan.

En dan een spoeddebat over de kinderpornohandelaren, de VVD eist dat zij worden uitgeleverd aan Brazilië. In Brazilië is hun paspoort ontnomen en werden zij veroordeelt. Het NL consulaat gaf ze noodpaspoorten en in NL werd snel een proces aangespannen, de ene kreeg vrijspraak en de andere 240 uur werkstraf terwijl ze voor jaren achter de tralies horen. Vies spel van de Nederlandse regering, snel een zaak aanspannen zodat ze niet meer uitgeleverd hoeven te worden.

Deze regering is zo aan het blunderen. Het ontslagrecht, de fouten bij de belastingdienst, het generaal pardon, 18, 19, 20? (tel kwijt) belasting verhogingen, Vogelaar, Albayrak, Hirsch Ballin. Als ik de VVD was zou ik nooit meer met het linkse CDA willen regeren, gewoon een absolute meerderheid halen :-)

Naar mijn homepage

Geen opmerkingen:

Volgers

Counter

Blogarchief