01 mei 2008

Nederland is knettergek!


Het is echt te zot voor woorden dat Ursul de Geer voor de rechter moet verschijnen vanwege het verkeerd plaatsen van zijn vuilnis! U leest het goed. Wat is er in vredesnaam met Nederland aan de hand? Een Imam mag ongestraft iemand kanker toewensen, je mag rondlopen met je gezicht volledig bedekt, je moet borstvoeding gaan geven aan je 2.1 kinderen, we moeten vet-tax betalen, zonder geloof zouden we niet kunnen functioneren, Ministers nemen spindokters, socialisten slaan met stoelpoten, spitsstroken betalen we wel maar mogen we jaren niet gebruiken, een zeldzame slak kan een complete nieuwe weg tegenhouden, mensen mogen met de dood bedreigd worden, de Koningin mag aan een galg afgebeeld worden, homo's mogen van de catwalk worden getrokken. Het maakt allemaal niets uit zolang je maar wel je vuilnis in de container plaatst!

Niet alleen het kabinet, heel Nederland is gewoon hartstikke maf geworden.

Hoe knettergek is Nederland precies? Voeg gerust meer knettergekke punten toe!

Naar mijn homepage

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Waar gaat het met dit land naar toe. Auto's worden in de hens gestoken, mannen hoeven vrouwen geen hand te geven. Cohen was betrokken bij de anti-Wilders lesbrief.

Anoniem zei

Dat neemt allemaal niet weg dat ook kleine zaken belang hebben. Dhr de Geer kan best zijn vuilnis op de daartoe bestemde plaats brengen. Het is allemaal een kwestie van fatsoen. Behoorlijk gedrag jegens homo's, tegen anders denkenden en je rotzooi zelf opruimen, het hoort er allemaal bij.

Cindy zei

Voor de rechter moeten verschijnen omdat je vuilnis niet in de bak past en je het er naast zet is te zot voor woorden, hier bellen ze aan en vragen ze of je zelf extra zakken naar de vuilstort wilt brengen en meestal nemen ze het gewoon mee. (1 container voor een 6-persoons huishouden is wat weinig).

Unknown zei

Tja we leven in Nederland... waar als je hard werkt, je wordt gekort en als je niet verzekerd bent wordt beloond.

Waar we allemaal wel weten hoe Van Basten zijn elftal neer had moeten zetten, maar met onze handen in het haar zitten als er een film over de islam wordt gemaakt.

Het is erg typerend dat in een land met zoveel keuzes en rijkdom niet de kwaliteiten van ware leiders zien.

Één van de punten die mijn persoonlijke pet te boven gaan is het omleggen van een weg vanwege de aanwezigheid van hangjongeren...

Waar ze wegen omleggen voor hangjongeren, en waar ze zich laten

Volgers

Counter

Blogarchief