01 mei 2008

Ziek!


Brandon Michael Read is één van de vele soldaten die is omgekomen in Irak. Respect verdienen die jongens en de nabestaanden ook. Een bedrijfje "Carry a big sticker" besloot een t-shirt te ontwerpen met namen van alle omgekomen soldaten. Maar dat is niet het enige, op de voorkant staat groot te lezen "Bush lied" en op de achterkant "They died". Dit noem ik ziek en respectloos. Ik ben blij om te lezen dat de ouders van Brandon een rechtzaak aan gaan spannen, ik hoop dat ze winnen!
Naar mijn homepage

9 opmerkingen:

Anoniem zei

Helemaal niet liberaal om dat ziek te noemen.

Je moet je goed realiseren dat kiezen voor vrijheid van meningsuiting niet vrijblijvend is. Een liberaal dient daarvoor altijd in de bres te springen.

Je toont dezelfde intolerantie als moslims in de PvdA die kunst willen verbieden die niet in hun straatje te pas komt.

Het oorlogsavontuur van Bush betekent een enorme waste of lives, zowel Amerikaanse als Irakese. Ga je eens verdiepen in de materie i.p.v. het op te nemen voor de minst populaire Amerikaanse president aller tijden.

Als vrouw zou je ook moeten beseffen dat de positie van vrouwen enorm is verslechterd door de gegroeide invloed van de theocraten in Irak.

Cindy zei

Je gaat geen geld verdienen over de rug van overleden soldaten, dat is ziek en ik mag dat ziek noemen en vinden.

Ga de rest van mijn weblogs eens lezen dan kan je zien dat ik mij wel degelijk verdiep in de materie. Jij zou dat ook eens kunnen doen, dan zou je zien dat het echte probleem in Irak ligt aan de verschillende stromingen binnen de Islam. En wat hadden de vrouwen het goed zeg ten tijden van het Saddam regime. In geen enkel Islamitisch land hebben vrouwen het goed.

Dat is een compleet ander onderwerp, dit gaat over een bedrijfje dat geld wil verdienen over de rug van dode soldaten, dat is en blijft ziek!

En wat Bush betreft, ik vind hem een held omdat hij Saddam omver heeft geworpen, hoe.. dat kan mij geen moer interesseren, die man was gevaarlijk.

Als de Soennieten en sjiieten een stap richting elkaar doen in Irak en daar ook nog de Koerden bij betrekken zijn er geen problemen. Maar de Soennieten willen hun "macht" niet opgeven (Saddam was een soenniet en als zijn ze in de minderheid ze willen toch die macht behouden) de Sjiitische meerderheid wil de macht ook (en gooien het Mahdi leger van Al-Sadr in de strijd) en samen zullen ze zich altijd tegen de Koerden keren.

Nu weggaan uit Irak is het stomste dat je kan doen.

Anoniem zei

Primitieve politci die bereid zijn oorlogen te voeren om ideologische redenen zijn buitengewoon gevaarlijk.

Met je reactie geef je er blijk van totaal niet begrepen te hebben dat dit bedrijfje een politiek statement afgelegd heeft, wat ze een hele hoop rompslomp heeft gegeven waar ze geen cent aan verdienen.

Jij kiest ervoor iemand te demoniseren (uit te schelden voor ziek) omdat je het niet met zijn politieke keuze eens bent.

En heel tekenend dat je niet reageert op de kern: vrijheid van meningsuiting. Waarmee je bewijst dat je zeker geen liberaal bent maar een onversneden neocon.

Cindy zei

Jij noemt dit t-shirt een politieke keuze? Dan stopt hier de hele discussie.

Cindy zei

Ik voeg nog wel toe dat dit t-shirt niets te maken heeft met de vrijheid van meningsuiting maar alles met op een *^&%#$^& manier geld willen verdienen. Ziek, ziek, ziek, ziek.

Anoniem zei

"cindy zei...
Ik voeg nog wel toe dat dit t-shirt niets te maken heeft met de vrijheid van meningsuiting maar alles met op een *^&%#$^& manier geld willen verdienen. Ziek, ziek, ziek, ziek.

3 mei 2008 15:00"

En zo is het maar net, Cindy.

Marcel, ook een liberaal.

Anoniem zei

Niets nieuws onder de zon: Dat is typisch Amerika en zijn zaken die wij hier absoluut nog niet rationeel kunnen begrijpen.

Ander voorbeeld: 3 dagen na de aanslag op 9/11 zaten ze ook al buttons en shirts te verkopen bij de rampplek.

Cindy zei

Ook dat was ziek, Simon ;)

Anoniem zei

Son of a Bush een held???!!!!
Saddam was misschien een gevaar voor zn eigen land maar zeker niet voor de wereld met zn zogenaamde wapens die er niet waren achteraf.
Allemaal weer opgezet door de nieuwe wereld orde.
Who's next? Iran?
En ga jij die propaganda
daarvan ook weer geloven?
WAKKER WORDEN!!!!!!!!!!

Volgers

Counter

Blogarchief